Ull Tofflor

Ulltofflor i storlekarna 35-47.
Slipin tofflor, tofflor med hälkappa & tofflor med högt skaft.
I 100% merinoull.

Ullsulor från Ullcentrum på Öland i storlekarna 23-46.
Filtrera nedan:
Visar 1-14 av 14 artiklar
Med våra härliga merinoullstofflor från Nobel, får du en jämn temperatur på fötterna
året runt.

Upplev skönhet och komfort med våra högkvalitativa Ull tofflor

Ull tofflor är det perfekta valet för dig som söker ett par sköna, varma och hållbara tofflor. Ull är en naturligt fukttransporterande och isolerande fiber, vilket gör att dina fötter hålls torra och värme i kalla vintermånader. Dessutom är ullen mjuk och skön mot huden, samtidigt som den har en naturlig förmåga att motstå bakterier och svamp. Våra ull tofflor är gjorda av högkvalitativ merinoull, som är extra mjuk och hållbar. Merinoullen är även hypoallergen, vilket gör att de är lämpliga även för personer med känslig hud. Tofflorna har också en sula som gör att de är sköna att gå med på olika underlag.

 

Håll fötterna varma och torra med våra Ull tofflor

Ull tofflor är ett perfekt val för dig som vill ha sköna och varma tofflor, men också för dig som är ute efter en mer hållbar och miljövänlig produkt. Ull är ett naturligt och återvinningsbart material som inte kräver någon kemisk behandling för att bevara kvaliteten. Dessutom är ull tofflor lätta att ta hand om, de kan tvättas enkelt i maskin och torktumlas eller lufttorkas. Så om du letar efter ett par sköna, varma och hållbara tofflor, är våra Ull tofflor ett utmärkt val. De kommer hålla dina fötter torra och värme i kalla vintermånader, samtidigt som de är sköna och hållbara. Så vad väntar du på? Köp ett par Ull tofflor idag och känn skillnaden!


Ull tofflor: det hållbara och miljövänliga valet för dina fötter

Det finns många anledningar till varför du bör välja ull tofflor. Förutom att de håller dina fötter varma och torra, har de också många andra fördelar. För det första är Ull tofflor mycket bekväma att bära. Ullen är mjuk och skön mot huden, så du kommer inte att känna någon obehag eller irritation. Dessutom är tofflorna gjorda med en mjuk sula, så du kan gå bekvämt även på hårda golv. För det andra är Ull tofflor mycket hållbara. Ull är ett naturligt material som är mycket motståndskraftigt mot slitage och förruttnelse. Dessutom är Ull tofflor lätta att ta hand om, de kan tvättas enkelt i maskin och torktumlas eller lufttorkas.

 

Merino ull tofflor: den ultimata kombinationen av skönhet och hållbarhet

För det tredje är ull tofflor ett miljövänligt val. Ull är ett naturligt och återvinningsbart material som inte kräver någon kemisk behandling för att bevara kvaliteten. Dessutom är ull tofflor gjorda med högkvalitativ merinoull, som är både mjuk och hållbar samt hypoallergen. Så om du vill ha ett par sköna, varma och hållbara tofflor som också är miljövänliga, är våra Ull tofflor det perfekta valet för dig. De kommer att hålla dina fötter varma och torra samtidigt som de är bekväma och hållbara, och gör detta med hållbarhet i åtanke. Köp ett par Ull tofflor idag och känn skillnaden!


Logga in