Ull Tofflor

Ulltofflor i storlekarna 35-47.
Slipin tofflor, tofflor med hälkappa & tofflor med högt skaft.
I 100% merinoull.

Ullsulor från Ullcentrum på Öland i storlekarna 23-46.
Filtrera nedan:
Visar 1-14 av 14 artiklar
Med våra härliga merinoullstofflor från Nobel, får du en jämn temperatur på fötterna
året runt.

Upplev skönhet och komfort med våra högkvalitativa Ull tofflor

Ulltofflor är ett bekvämt och mysigt alternativ till skor som passar året om. De finns i olika stilar, såsom slip-in, flipflop, hälkappa och med eller utan skaft. I den här artikeln kommer vi att diskutera dessa olika typer av ulltofflor och vilka fördelar de kan erbjuda.

Slip-in tofflor är enkla och bekväma, och är ett populärt val för många människor. Dessa tofflor glider lätt på och av fötterna, och de är tillverkade i mjuk ull, såsom merino-, alpacka- och camelull. Slip-in tofflor finns i flera färger.

Flipflop tofflor är ett annat populärt alternativ för ulltofflor. Dessa tofflor har en enkel design med en öppen tå. De är lätta att ta på och av och är perfekta för personer som snabbt vill slänga på sig ett par tofflor när de går inomhus. Flip-flop tofflor finns i olika material, men ull är en vanlig favorit på grund av dess värme och mjukhet.

 

Håll fötterna varma och torra med våra Ull tofflor

Hälkappa tofflor är utformade för att sitta kvar extra bra på foten. Hälkappa tofflor kan vara tillverkade av olika material, inklusive ull, och de finns i olika stilar och färger.

Ulltofflor med skaft är en annan typ av ulltofflor som kan ge extra värme runt vristen. Dessa tofflor är tillverkade med ett skaft som går upp till vristen. De är ett utmärkt val för personer som vill ha extra värme runt benen, särskilt under kalla väderförhållanden. Ulltofflor med skaft finns i olika stilar och färger.

Merino ull tofflor - den ultimata kombinationen av skönhet och hållbarhet

Oavsett vilken typ av ulltofflor du väljer, finns det flera fördelar med att använda dem. För det första är ull ett naturligt material som är mjukt, varmt och bekvämt att ha på sig. Det är också fuktavvisande, vilket betyder att det kan hjälpa till att hålla dina fötter torra och bekväma. Ulltofflor kan också hjälpa till att minska risken för halkolyckor på hala ytor inomhus, eftersom de har en gummerad undersida.

En annan fördel med ulltofflor är att de är lätta att rengöra och underhålla. De kan vanligtvis tvättas i maskin på ullprogrammet eller för hand, gärna med ulltvättmedel.

Ullbädden AB erbjuder ulltofflor från storlek 35/36 upp till 45/46. Vi har flera olika färger och modeller att välja mellan.


Logga in