Sittdynor & Fårskinn

SITTDYNOR i ull  bl. a. vår populära sittdyna STINA till campingstolen.

Sittdynor och sittunderlag i 100% merinoull för inom & utomhusbruk.
Fårskinn från Shepherd.

Filtrera nedan:
Visar 1-18 av 18 artiklar

Sittunderlag i Merinoull till sittplatserna runt Dinetten

Ullbädden erbjuder sittunderlag i merinoull till dina sittdynor i husbilen, husvagnen eller båten. Det är ett utmärkt sätt att skydda dynorna från slitage och fläckar. Sittunderlagen är enkla att montera och finns i flera färger och storlekar. Det går även att måttbeställa efter ert önskemål. Sittunderlagen läggs på befintliga dynor och sätts fast i hörnen med resårband. Om man måttbeställer finns även möjlighet att få sittunderlag som går runt hela dynan som ett ”dra på lakan”. Merinoull är en mjuk, behaglig och slitstark naturfiber som har utmärkta egenskaper som passar perfekt för inredning. Sittunderlagen kan tvättas i tvättmaskinen på ullprogrammet 30 grader. Dessutom är merinoull naturligt smutsavvisande och kan enkelt rengöras med lite lanolintvål och vatten.

En stor fördel med en Sittunderlag i ull är dess temperaturreglering

En annan stor fördel med merinoull är dess förmåga att reglera temperaturen. Merinoull har en naturlig förmåga att andas och absorbera fukt vilket gör att det är bekvämt att sitta på även under varma dagar. Samtidigt hjälper det till att isolera värme vilket gör att du inte fryser när temperaturen sjunker.

Sittdynan Stina till campingstolen
Den populära sittdynan Stina passar i de flesta campingstolar. Den är tillverkad i 100% Merinoull och har en fyllning på 4 cm!
Sittdynan Stina finns i 5 färger.

Sittdynor   40x40  50x50
Portabla sittdynor enkla att ta med sig och lättplacerade i olika möbler. 100% Merinoull

Logga in