Sittdyna ull & Fårskinn

Sittdyna ull

Sittunderlag i 100% merinoull för in & utomhusbruk.
Äkta fårskinn från Shepherd.

Filtrera nedan:
Visar 1-14 av 14 artiklar

Sittunderlag i Merinoull

Att investera sittunderlag i merinoull till dina sittdynor i husbilen, husvagnen eller båten kan vara en utmärkt investering på flera sätt. Sittunderlagen är enkla att montera och finns i flera färger och storlekar. Det går även att måttbeställa efter ert önskemål. Sittunderlagen läggs på befintliga dynor och sätts fast i hörnen med resårband. Om man måttbeställer finns även möjlighet att få sittunderlag som går runt hela dynan som ett ”dra på lakan”. Merinoull är en mjuk, behaglig och slitstark naturfiber som har utmärkta egenskaper som passar perfekt för inredning. Här är några av de främsta fördelarna med att använda merinoull som sittunderlag.

Med en sittdyna i merinoull skyddar du och bevarar inredningen

Överdragsklädsel i merinoull är ett utmärkt sätt att skydda dynorna i husbilen från slitage. Merinoull är en mycket hållbar naturfiber som har förmågan att hålla sig i gott skick under lång tid. Detta gör att det är ett utmärkt val för sittdynor i husbilen, husvagnen eller båten där slitaget kan vara högre än i hemmiljö. Dessutom är merinoull naturligt smutsavvisande och kan enkelt rengöras med lite lanolintvål och vatten.

En stor fördel med en Sittdyna i ull är dess temperaturreglering

En annan stor fördel med merinoull är dess förmåga att reglera temperaturen. Merinoull har en naturlig förmåga att andas och absorbera fukt vilket gör att det är bekvämt att sitta på även under varma dagar. Samtidigt hjälper det till att isolera värme vilket gör att du inte fryser när temperaturen sjunker.

En Sittdyna i ull bidrar till en Stilren inredning

Merinoull är också ett mycket vackert och stilrent material som passar perfekt till inredning. Den mjuka och fluffiga ytan ger en varm och inbjudande känsla till interiören i din husbil, husvagn eller båt. Dessutom finns det många olika färger och storlekar att välja mellan vilket gör det möjligt att anpassa sittdynorna till din personliga smak.
Sammanfattningsvis är investeringen i sittunderlag i merinoull till dina sittdynor i husbilen, husvagnen eller båten en utmärkt idé. Det är ett komfortabelt, hållbart och estetiskt tilltalande val som kan göra en stor skillnad för din trivsel och upplevelse.Med merinoull sitter du torrt, svalt och varmt sommar som vinter.

Ullbäddens sittunderlag finns som vadderade stolsdynor i fyra olika storlekar och som sittunderlag i fyra olika mått.

Saknar du en storlek specialbeställer vi det åt dig.

Logga in